Τα Νέα μας

Paul Smith & Caran d'Ache Edition Two

05.08.2020
Ο Paul Smith και η Caran d'Ache συνεχίζουν την πολύχρωμη συνεργασία τους με μια δεύτερη έκδοση εντυπωσιακών στυλό, σε ένα ειδικό σετ συλλογής με 8 κουτιά διαφορετικων χρωματισμών.
 
Στην νέα ειδική σχεδιαστική συνεργασία του με την Caran d' Ache, ο Paul Smith προσθέτει το μοτίβο Artist Stripe στο 849 στυλό της Caran d'Ache και σετ υδατοδιαλυτών χρωματικών μολυβιών. Ένα κοινό πάθος για το χρώμα είναι το ενοποιητικό θέμα στον πυρήνα αυτής της συνεργασίας. Η εκτίμηση του χρώματος αποτελεί σήμα κατατεθέν των ελβετικών κατασκευαστών χαρτικών από το 1915 και αποτελεί επίσης χαρακτηριστικό για τη σταδιοδρομία του σχεδιαστικού έργου του Paul, τόσο στη μόδα όσο και πέρα ​​από αυτή.

Σε αυτό το τελευταίο κεφάλαιο της συνεχιζόμενης συνεργασίας, ο Paul έχει μεταμορφώσει τον καθημερινό σύντροφο τσέπης - το στυλό Caran d'Ache 849 - με ένα ζωντανό εξωτερικό Artist Stripe. Το αποτέλεσμα είναι μια παιχνιδιάρικη ανατροπή σε ένα κλασικό σχέδιο.

Το στυλό συσκευάζεται σε μια επιλογή από οκτώ έγχρωμες θήκες, που προέρχονται από τα μεμονωμένα χρώματα του Artist Stripe: 
Paul Smith & Caran d'Ache Edition TwoPaul Smith & Caran d'Ache Edition TwoPaul Smith & Caran d'Ache Edition Two
Paul Smith & Caran d'Ache Edition TwoPaul Smith & Caran d'Ache Edition TwoPaul Smith & Caran d'Ache Edition Two

 

Με το διάσημο εξαγωνικό σώμα του και την εξαιρετικά λεπτή θήκη του, το Caran d'Ache 849 θεωρείται κλασικό σχέδιο από την κυκλοφορία του το 1969. Ως τακτικός χρήστης του στυλό «849» της Caran d'Ache, ο Paul Smith συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Ελβετό κατασκευαστή για να δημιουργήσει το στυλό σε νέα αποκλειστικά χρώματα για να τιμήσει την 100ή επέτειο της εταιρείας. Για αυτή τη δεύτερη έκδοση, ο Paul έχει δανειστεί χρώματα από την υπογραφή Artist Stripe που εμφανίζεται σε όλη τη συλλογή του φθινοπώρου / χειμώνα '16.

"Χρησιμοποιώ στυλό Caran d'Ache για πολύ καιρό", λέει ο Paul. «Έτσι, όταν μου ζήτησαν να τους βοηθήσω να γιορτάσουν τα ειδικά γενέθλιά τους πέρυσι δουλεύοντας μαζί σε κάποια σχέδια, χαίρομαι που δέχτηκα. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που συνεργάζομαι ξανά μαζί τους σε μερικές νέες πένες, και αυτή τη φορά τα χρώματα εμπνέονται από τις διάσημες ρίγες μου. "