Έκπτωση - 30%

GRAF VON FABER perfect pencil sterling silver #118566

Κωδικός: 660113
Κατασκευαστής: FABER CASTELL
390.00€ 273.00€
GRAF VON FABER sterling silver perfect pencil
Για τους χρήστες μολυβιών που αισθάνονται ότι δεν έχουν επιλογές σε  όμορφα φινιρίσματα και πολυτελή υλικά, υπάρχει η κομψή εναλλακτική λύση του Perfect Pencil. Αν και εξακολουθεί να διατηρεί το βασικό ξύλινο σώμα με ένα μικρό μολύβι, το καπάκι επεκτάσεως περιέχει ξύστρα και προσφέρει το πρόσθετο μήκος που χρειάζεται μόλις το μολύβι ακονιστεί προς τα κάτω. Ξεβιδώστε το πώμα στην κορυφή και θα βρείτε μια γόμα. Όταν το μολύβι δεν χρησιμοποιείται, η μύτη κλείνει με το καπάκι για ασφαλή φύλαξη σε μια τσέπη σακακιού ή σε μια τσάντα και δεν φαίνεται λιγότερο πολυτελές από οποιαδήποτε καλό στυλογράφο.
Το sterling silver φινίρισμα με το ευγενές ασημένιο υλικό προσφέρει  βάρος και απαράμιλλο φως στο perfect pencil..Πάνω στο ασήμι ο χρόνος, η χρήση και τα σημάδια φθοράς θα προσθέσουν στην προσωπικότητα του  μολυβιού.
Το πώμα επέκτασης πρέπει να χρησιμοποιείται με τα δικά του μολύβια που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν στο άκρο της γόμας. Eίναι σκαλισμένα με ένα λεπτό κυματοειδές μοτίβο ,είναι κατασκευασμένα από αμερικανικό κέδρο και εγγυώνται ένα όμορφο άρωμα όταν ακονίζονται.
Το perfect pencil προσφέρεται σε πολυτελή μαύρη κασετίνα με 2 επιπλέον μολύβια
 
Διαστάσεις:
Διάμετρος: 9mm
Μήκος: 155mm (γίνεται μικρότερο όσο χρησιμοποιείται το μολύβι)