ΕΣΠΑ

GIOIA Bellavista Mare Chiaro πένα

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
259.00€

Η πένα GIOIA Bellavista, βασίζεται στο σχέδιο της Alleria.  Τα μοντέλα αυτής της σειράς διαθέτουν παράθυρο μελάνης και ένα όμορφο sterling silver 925 δαχτυλίδι στο καπάκι που απεικονίζει το "Α"  (φτιαγμένο με τη χρήση της τεχνικής lost-wax)

Η Mare Chiaro είναι εμπνευσμένη από το συναίσθημα που προκαλεί η καθαρή και ήρεμη θάλασσα μια δροσερή καλοκαιρινή μέρα. Η ιδανική στιγμή για να αφήσετε τις βαθύτερες σκέψεις σας να γλιστρήσουν στο χαρτί

Η πένα συνοδεύεται από ένα κλειδί αποσυναρμολόγησης. Με την χρήση του έχετε την δυνατότητα να ανοίξετε από πίσω το σύστημα εμβόλου και να καθαρίσετε σχολαστικά την πένα.

Η Gioia Pen είναι προϊόν ναπολιτάνικης ιδιοφυΐας φαντασίας και πάθους. H εταιρεία ξεκίνησε το 2014, όταν το τεχνικό της εργαστήριο  άρχισε να προμηθεύει σε γνωστές ιταλικές, και διεθνείς μάρκες, τον σχεδιασμό και την παραγωγή υπέροχων οργάνων γραφής. Η Gioia Pen παράγει στυλό, roller και στυλό διαρκείας με αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, Όλες οι πένες κατασκευάζονται στο χέρι από ράβδους ρητίνης που παράγονται στην Ιταλία.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ