Εταιρεία

Το SIMBO στήθηκε το 1972, από τον Σίμο και τη Χαρούλα Μποδίτση, στην Κ. Μελενίκου 9 με αντικείμενο την λιανική πώληση ειδών γραφείου.

Παράλληλα, “διαβάζοντας” τις ανάγκες των φοιτητών η εταιρεία  λειτούργησε δική της  μονάδα μεταποίησης χαρτιού κατασκευάζοντας υψηλής ποιότητας μπλοκ, τετράδια κ.α. Τα σημειωματάρια SIMBO είναι τα πρώτα στην Ελληνική αγορά που κατασκευάζονται  σε πολλά μεγέθη σύμφωνα με το νέο για την εποχή Α4 format size. Τα νέα μεγέθη,το velvet χαρτί  των 80γρ και η εξαιρετική ποιότητα δεσίματος καθιερώνει στα τέλη της δεκαετίας του '70  τα προιόντα SIMBO στο ακαδημαϊκό κοινό της Θεσσαλονίκης  και όχι μόνο.

Το 1997 ανοίγει το νέο κατάστημα SIMBO στην Κ.Μελενίκου 22. Στο υπόγειο ανακαλύπτονται αρχαιότητες της υστερορωμαϊκής περιόδου. Η συντήρηση και η ανάδειξη τους δημιουργούν έναν μοναδικό  εκθεσιακό χώρο που εμπνέει.

O επισκέπτης μπορεί να βρει στα ράφια του καταστήματος ένα φάσμα προιόντων με  τα πιο φρέσκα νέα για την γραφική ύλη, να δει  είδη από χαρτί, είδη δώρου, πένες, ευχετήριες κάρτες, αξεσουάρ υψηλής ποιότητας εμπνευσμένα από το σύγχρονο life style.

Στα κατάστηματα   SIMBO και SIMBO online  εγγυώμαστε ότι θα βρείτε  νέα είδη, νέα  σχέδια, και νέες τάσεις από τον μαγικό κόσμο του χαρτοπωλείου, και είμαστε πάντα στην διάθεση σας να σας βοηθήσουμε να  κάνετε αγορές με ποιότητα και αξία.

Καλές αγορές!