Τα Νέα μας

Bullet Journal: Η οργάνωση της καθημερινότητας σου έχει κάτι από ... τέχνη!

05.02.2019

Ψάχνεις καιρό έναν τρόπο να οργανωθείς; Προσπαθείς να βρεις τι θα σε βοηθήσει να μην αναβάλεις; Έχεις χάσει την έμπνευσή σου και δεν ξέρεις από που να αρχίσεις; Σε όλα αυτα δίνει τη λύση το Bullet Journal! 

To Bullet Journal ξεκίνησε πρόσφατα να κάνει πάταγο στο Internet. Δημιουργός του είναι ο Ryder Caroll, ένας δημιουργός ψηφιακού περιεχομένου που ζει στο Brooklyn της Νέας Υόρκης. Πρόκειται για ένα εξατομικευμένο σύστημα σημειώσεων που παρακολουθεί το παρελθον, οργανώνει το παρόν και σχεδιάζει το μέλλον. Ημερολόγιο, κατάλογος εργασιών, sketchbook, to do list -και ό,τι άλλο φανταστείς- όλα σε ένα.

Ακούγοντας το για πρώτη φορά, πιθανόν να σου φαίνεται βαρετό και ανόητο και σίγουρα αναρωτιέσαι γιατί να σπαταλήσεις το χρόνο σου στη δημιουργία ενός Bullet Journal, όταν μπορεις να το αντικαταστήσεις με κάποιο έτοιμο planner της αγοράς. Η απάντηση είναι ότι το Bullet Journal είναι το μοναδικό που μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις προσωπικές σου ανάγκες και να σε κάνει χαρούμενο ανοίγοντας το καθημερινά!