Εταιρεία

Το SIMBO ιδρύθηκε το 1972, από τον Σίμο και τη Χαρούλα Μποδίτση, στην Κ. Μελενίκου 9 με αντικείμενο την λιανική πώληση ειδών γραφείου. 

Παράλληλα, “διαβάζοντας” τις ανάγκες των φοιτητών λειτουργεί δική του μονάδα μεταποίησης χαρτιού κατασκευάζοντας υψηλής ποιότητας μπλοκ, τετράδια κ.α. 

Το 1997 εγκαινιάζεται το νέο ιδιόκτητο κατάστημα 350τ.μ. στην Κ.Μελενίκου 22. Στο υπόγειό του ανακαλύπτεται κομμάτι του Ρωμαϊκού τείχους της Θεσσαλονίκης, το οποίο συντηρείται και αναδεικνύεται. Ένας χώρος πολιτισμού δημιουργείται… 

Από το 1972 ως σήμερα στο SIMBO δίνουμε με την ίδια προσήλωση μεγάλο βάρος στην καθημερινή φροντίδα των πελατών λαμβάνοντας υπ’όψιν τις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά. 

Στο SIMBO διαθέτουμε ξεχωριστά είδη γραφείου, αρχειοθέτησης, γραφικής ύλης, αναλωσίμων Η/Υ αλλά και συλλεκτικά αντικείμενα και είδη δώρων για κάθε περίπτωση. Η πληρότητά μας στις παραπάνω κατηγορίες, σε συνδυασμό με την άριστη γνώση της αγοράς και την εξειδίκευση των ανθρώπων μας, χτίζουν γερές και μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες μας.